Facebook Úvod    Czech Deutsch Polsky Google translate: English Român Français Русский Hrvatski Magyar Italiano Nederlandse Español
ZELENÁ LINKA: 800 100 567

Ochrana osobních údajů

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

Vaše osobní údaje považujeme za velmi citlivé informace a podle toho s nimi také nakládáme.  Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili nebo měli jakékoliv dotazy, kontaktujte nás.

 

SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

Správcem osobních údajů je:

Velký Semerink s.r.o.
Janov nad Nisou 1272
468 11 Janov nad Nisou
IČO: 613 26 755

Tel.: +420 222 262 800
info@rudolfreisen.cz

 

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ 

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • vytvoření nabídky na vaši poptávku
  • poskytnutí služby v rámci plnění smlouvy
  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • servisní účely
  • zodpovězení vašich dotazů
  • nabídku našeho zboží a služeb – zasílání newsletteru

 

ROZSAH ZPRACOVÁVANÝCH ÚDAJŮ 

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní služby.

  • Jméno, příjmení
  • Adresa bydliště
  • Fakturační adresa
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Datum narození
  • IP adresa

 

PŘÍJEMCI A ZPRACOVATELÉ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

Abychom vám mohli nabízet co nejkvalitnější služby, používáme prověřené nástroje třetích stran.

Pokud třetí strany mají přístup k vašim osobním údajům, jedná se o přístup v co nejmenším a nejnutnějším rozsahu.

Google US - analýza chování na webu, on-line reklama

Smart Selling a.s., - rozesílka newsletterů

Business communication s.r.o., webhosting

BLUE SYSTEM, s. r. o. - správa webu a e-shopů

 

DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

 

Účel zpracování a doba uložení osobních údajů

Fakturace zboží a služeb - nejdéle 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven

Vyřízení reklamace - nejdéle 5 let od ukončení reklamačního řízení

Dotaz z kontaktního centra - nejdéle 1 rok od zodpovězení dotazu

Vytvoření nabídky na zaslanou poptávku - nejdéle 1 rok od zodpovězení dotazu

Zasílání newsletteru - nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

Marketingové akce - nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

 

COOKIES

Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies“, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory cookies používáme k tomu, lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a bylo je možné optimalizovat. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchtopodmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy.

Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžetetaké nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

 

SOUBORY COOKIES PRO ON-LINE REKLAMU 

Naše společnost shromažďuje informace o vašem používání našich stránek prostřednictvím cookies za účelem marketingu (při první návštěvě našich stránek máte možnost používání cookies odmítnout). Pokud takové zpracování neodmítnete, použijeme získané informace k analýze vašeho chování na našich webových stránkách a také pro zobrazování specifické reklamy některých našich výrobků. Věříme, že tato funkce je pro vás prospěšná, protože vám budeme zobrazovat jen ty reklamy nebo obsah, které odpovídají vašim zájmům.

 

GOOGLE ANALYTICS 

Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Kompletní informace o zpracování vašich osobních údajů najdete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

 

VAŠE PRÁVA 

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získat opis vašich osobních údajů – kontaktujte nás prosím a my vám pošleme informaci o tom, jaká data o vás máme,
  • vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, kontaktujte nás prosím,
  • omezit zpracování vašich osobních údajů - pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, kontaktujte nás prosím,
  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, kontaktujte nás prosím.
  • vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Pokud se jedná o zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu, týká se námitka i profilování. Pokud budete chtít toto právo uplatnit, kontaktujte nás prosím.
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů https://www.uoou.cz/ můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem

 

PROFILOVÁNÍ A AUTOMATIZOVANÉ ZPRACOVÁNÍ 

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování a automatizované zpracování vašich osobních údajů.

 

ODKAZYNA LEGISLATIVU 

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

 

r

Sestavíme vám zájezd na míru

Napište nám Vaše požadavky a my Vám sestavíme zájezd na míru.

Super Last Minute

Omán.pdf

Průvodce destinacemi

Na zadanou e-mailovou adresu Vám bude každý týden zasílána aktuální nabídka last minute zájezdů.
Hotely Letenky Plavba lodí Ubytování Exotické zájezdy